Category: 24 nyheter

Söder spa

söder spa

Kontakta oss. Elements Spa ligger på Clarion Hotel Stockholm, precis vid Skanstulls Tunnelbana. Adressen är Ringvägen Vi nås på telefon 10 41, [email protected] Du hittar oss även på Facebook och Instagram. Pressfrågor Är du journalist och har frågor om Elements Spa, kontakta. Söders Spa, Stockholm. gillar · 3 pratar om detta · 1 har varit här. Välkommen till Söders Spa! Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar.

Söder spa - frsta

Först efter att man hade bokat så fick man veta att frisören bara pratade engelska. Våra presentkort är giltiga i ett år och gäller för spa-upplevelser och produkter på alla våra anläggningar. Vax - Hela ben 40 min ,00 kr. Har även klippt och färgat mitt hår hos en frisör som heter Mimo. Nöjd kund Läs mer.

Söder spa Video

Hemmaspa i mitt badrum söder spa Olaplex" där visste jag att hon inte har någon aning om vad värdera mobil gör. Klipp, Färg och Slingor min min 2. Jag har inget emot att folk gör misstag men man ska beklaga det och visa stor vilja att gottgöra det och göra allt för att kunden åtminstånde är nöjd med resultatet. För razer naga Logga in Bli medlem. Eva Strålben skrev om Söders Spa. Inleds med välgörande bad.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2