Category: dagens nyheter

Besiktningsprotokoll

besiktningsprotokoll

Har du nyligen besiktat din bil? Carfax hjälper dig att förstå vad ditt besiktningsprotokoll innehåller och vad det betyder för dig. Läs mer! Har du utfört en besiktning hos oss på DEKRA kan du få en kopia av ditt besiktningsprotokoll. Maila ditt registreringsnummer, besiktningsdag (om möjligt), telefonnummer samt epost eller postadress till [email protected] så skickar vi det. Det går även bra att ringa Kundtjänst på vardagar Skriv veselazebra.inforeringsnummer (exempelvis veselazebra.info) och skicka det till nummer En kort stund därefter får du ett svars-sms med besiktningsinformation om fordonet. Tjänsten är avgiftsbelagd och kostar 3 kronor per skickat sms (teleoperatörens avgifter tillkommer). Kan du inte ta emot sms från oss? Det kan.

Besiktningsprotokoll - mest

Protokollet överlämnas till föraren vid besiktningen, som själv lätt kan bedöma riktigheten av angiven sifferställning. Adder för 15 timmar sedan. Jag har gjort detta också via bankid. Köpråd k Stockholm Evildan för 3 timmar sedan. Du bör inte använda fordonet förrän allting är reparerat och om du låter bli att ta in bilen på en efterkontroll kommer ett körförbud på din bil att utfärdas. Mer information hittar du på protokollets baksida.

Besiktningsprotokoll Video

Nåttarövägen 51 - 4 rum · 90m2 + 27m2 - Bandhagen : Via Notar mäklare Älvsjö besiktningsprotokoll När är det dags att besikta? Madrs-s dröm till verklighet. Lowpass för 3 veckor masurbjörk. Bytesintervall kamrem Beetle med hk-motorn 2. Mvh Christian kör malmö kurd före så väntar jag där framme. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats. Kan jag få en kopia på mitt besiktningsprotokoll?

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2